Βαθμολογία

Πάνθηρες: «Δηλώνουμε την στήριξη μας στους Monsters»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου γνωστοί ως "Πάνθηρες" που δηλώνουν την στήριξή τους στους φιλάθλους της ΑΕΛ, Monsters για τον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στη μπόχα και τη βρώμα που έχει παρεισφρύσει μέσα στην ομάδα τους, όπως αναφέρουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων:

"Και τώρα, τι;

Τώρα, φυσικά, συνεχίζουμε τα πάρτι μας! Άλλο ένα, αύριο Σάββατο, στις 17.15 με αντίπαλο την Λάρισα! Όλοι εισιτήρια από νωρίς, όλοι μέσα από νωρίς και το καθιερωμένο πάρτι θα ξεκινήσει ανεξαρτήτου αποτελέσματος!

Ζούμε με τον Πανιώνιο κάθε στιγμή! Έτσι και αύριο και σε κάθε αγώνα, εντός ή εκτός έδρας! Αυτό που τραγουδάμε όλη την εβδομάδα, στο αυτοκίνητο, στην μηχανή, στο σπίτι, στο γραφείο, με τα παιδιά, όταν βγάζουμε βόλτα το σκύλο, ΑΥΤΟ θα τραγουδήσουμε και πάλι ΟΛΟΙ μαζί αύριο :

“Πανιωνάρα Σ’αγαπώ, Μου’ χεις πάρει το μυαλό …’’

Υ.Γ. Είμαστε υπερ όλων όσοι νιώθουν την ίδια αρρώστια με μας, ανεξαρτήτου ομάδας! Οι καθαροί οπαδοί, οι αγνοί, θα μας βρίσκουν πάντα στο πλευρό τους. Έτσι λοιπόν, θέλουμε επ ευκαιρία του αυριανού αγώνα εναντίον της ΑΕΛ, να δηλώσουμε την στήριξή μας στους Monsters και τον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στη μπόχα και τη βρώμα που έχει παρεισφρύσει μέσα στην ομάδα τους. Αλληλεγγύη!

Panthers Club 1983"