Βαθμολογία

Λιούτας - Μάνδρα 0-1

Νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε σήμερα (11/3) η ομάδα της Μάνδρας στην έδρα του Άγιου Θωμά για την 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΛ. Η Μάνδρα ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου ο οποίος θα πρέπει να ανάψει μια λαμπάδα στο μπόι του τερματοφύλακα Λιούτα ο οποίος κράτησε και το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι στην αναμέτρηση σε ένα ματς σε κακό αγωνιστικό χώρο και με βροχή κατα διαστήματα, με την Μάνδρα να έχει τις ευκαιρίες, να μένει με δέκα παίκτες, αλλά να σκοράρει λίγο πριν το ημίχρονο. Οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν έμεινε με 10 και ο Άγιος Θωμάς.

Η Μάνδρα έμεινε και με 9 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά παρόλα αυτά ήταν πολύ καλύτερη και έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ επικράτησε ...και στα δοκάρια καθώς είχε δυο, έναντι ενός του Αγίου Θωμά.

Στο 8' καλό σουτ του Καλφούτζου πέρασε λίγο άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Τζίκος ξέφυγε ωραία σε αντεπίθεση έκανε σέντρα προς τον Τεκέδη ο οποίος έκανε το κοντινό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου Γ. στο 13', ο Τσούτσιας πήρε την πρώτη κεφαλιά με την μπάλα να φτάνει στον Τζίκο που έκανε το σουτ με τον Λιούτα να διώχνει σε κόρνερ.

Ο τερματοφύλακας του Αγίου Θωμά δήλωσε παρών στο 22' αποκρούοντας το ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου Ν., κάτι που έπραξε και στο κοντινό σουτ του Τσούτσια τρία λεπτά αργότερα. Η Μάνδρα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έτσι στο 28' ο Τεκέδης πήρε την κεφαλιά με τους αμυνόμενους να διώχνουν οριακά πάνω στην γραμμή.

Στο 35' η Μάνδρα έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Μπακογιάννης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη για εξύβριση προς τον πάγκο των γηπεδούχων και στο 38' έχασε ακόμα μια ευκαιρία για γκολ με το σουτ του Καλφούτζου να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα αν και με παίκτη λιγότερο ο Καλφούτζος έστρωσε ωραία στον Τσίγκο που πέρασε και τον Λιούτα που γλίστρησε και έκανε εύκολα το 0-1. Στο 44' ένα καλό σουτ του Τσίγκου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι και δευτερόλεπτα μετά οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν με τον Τσιρούκη να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελευταία καλή φάση πριν το ημίχρονο το σουτ του Καλφούτζου από πλάγια με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 62' με το σουτ του Τσούτσια που χτύπησε στο δεξί δοκάρι και πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα δοκάρι είχε και ο Άγιος Θωμάς με το δυνατό σουτ του Γεωργίου που τράνταξε το οριζόντιο. Στο 78' η Μάνδρα έμεινε με 9 παίκτες όταν αντίκρισε απευθείας κόκκινη ο Ν. Παπαδόπουλος, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα δημιούργησε αρκετές φάσεις για το 0-2.

Τρία λεπτά μετά την δεύτερη αποβολή ο Καλφούτζος βρέθηκε απέναντι από τον Λιούτα που απέκρουσε με τα πόδια και τον Φασούλα να παίρνει το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, ενώ στο 82' νέα μεγάλη απόκρουση του Λιούτα σε σουτ του Τεκέδη.

Ο τερματοφύλακας του Αγίου Θωμά έπαιζε μόνος του την Μάνδρα και στο 88 εξουδετέρωσε το τετ-α-τετ του Καλφούτζου με τα πόδια με φάση καρμπόν να έχουμε και στις καθυστερήσεις με πρωταγωνιστές πάλι τον Καλφούτζο με τον Λιούτα.

Διαιτησία: Ζαχαρός (Δημεράς, Σκέτος).

Άγιος Θωμάς (Τάσος Κουτσώνης): Λιούτας, Χριστιανός, Κολομητρούσης (59' λ.τ. Χούμος), Τσυρούκης, Γεωργίου, Αρδόγλου (88' Κέμμος), Αθανασούλης (37' Αρβυθάς), Κουτσώνης, Μάστορας, Δοξαριώτης, Καραλάϊος.

Μάνδρα: Σοφιατζίδης, Μπακογιάννης, Φασούλας, Τσολακίδης Χ., Καδόγλου Γ., Παπαδόπουλος Ν., Καλφούτζος, Τεκέδης, Τζίκος (90'+2 Φωτάκης), Παπαδόπουλος Γ. (80' Μητρούσιας), Τσούτσιας (84' Σταυρομήτρος).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ