Βαθμολογία

Έλληνας και με την βούλα ο Κάρλος Ζέκα

Έλληνας και επίσημα είναι πλέον ο Κάρλος Ζέκα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πήρε και επίσημα την ελληνική υπηκοότητα και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ορκωμοσία του για να τελειώσει και το τυπικό σκέλος και να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική.

Ο Ζέκα με αφορμή αυτό το γεγονός έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου εμφανίστηκε χαρούμενος και περήφανος με αυτή την εξέλιξη καθώς όπως είπε το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού:

«Νιώθω πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος που πήρα την ελληνική υπηκοότητα. Είναι κάτι που το ήθελα καιρό. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα όλοι με υποδέχθηκαν με θέρμη και με αποδέχθηκαν.

Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Χρειάζεται να ορκιστώ για ολοκληρωθεί η διαδικασία και εφόσον γίνει αυτό θα μπορέσω να παίξω στην Εθνική Ελλάδας.

Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα αφού με το ελληνικό διαβατήριο πλέον θα έχω δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Επιπλέον ήταν όνειρό μου να βοηθήσω την Ελλάδα με τον τρόπο μου, όπως με βοήθησαν οι Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια».