Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τα εισιτήρια με Ξάνθη η Κέρκυρα

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους φίλου της ομάδας, για το κόστος των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στην Ξάνθη, αλλά και για το πως θα μπορούν να τα προμηθευτούν, εξέδωσε η διοίκηση της Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 15:00 στο Ε.Α.Κ. Κερκύρας , στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας από τις 10:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα, online μέσω της ιστοσελίδας VIVA καθώς και απο το κατάστημα Public.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με την ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ τιμώνται ως εξής:

Θύρα 4:  10 ευρώ

Θύρες 3Α – 3Β, 2Α – 2Β :  20 ευρώ

Θύρα VIP:  30 ευρώ

Σημειώνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Επιπροσθέτως υπογραμμίζεται ότι σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχεί μόνο ένα εισιτήριο αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια του αγώνα με την ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται και από το κατάστημα Public, όπως βέβαια και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr.»