Βαθμολογία

«Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι Πύρρος - Πυργετός (PICS)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το σημερινό (5/3) μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Πύρρο και τον Πυργετό για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΛ.

Ένα παιχνίδι πολύ δυνατό με όλα τα στοιχεία εκείνα που έχει ένα ντέρμπι, πάθος, ένταση, δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου σε μια ηλιόλουστη μέρα και με πολύ κόσμο στις κερδίκες του γηπέδου της Κοιλάδας και από τις δυο ομάδες.

Ένα ντέρμπι χωρίς την μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη οι δυο ομάδες μπήκαν με σκοπό να κυνηγήσουν το γκολ με τον Πυργετό να χάνει κάποιες ευκαιρίες και τον Πύρρο παρότι έμεινε με 10 παίκτες για το τελευταίο μισάωρο να χάνει πέναλτι και την ευκαιρία της νίκης που θα τον έφερνε στην κορυφή.

Χωρίς φάσεις κύλησε το πρώτο μέρος με τον Πύρρο να μπαίνει πιο δυνατά στην επανάληψη και να ελέγχει το παιχνίδι, ωστόσο έμεινε με δέκα παίκτες στο 60' λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του αρχηγού Κάτση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές στιγμές μια στο 61' με σουτ του Πουρλιώτη να περνά ξυστά άουτ από την εστία του Κιόρολγλου, ενώ δυο λεπτά αργότερα την ίδια τύχη είχε το σουτ του Βάρσου.

Στο 70' το καλοχτυπημένο φάουλ του Τσάβου πέρασε λίγο άουτ, για να φτάσουμε στο 85' και στην μεγάλη ευκαιρία του Πύρρου να πάρει το ντέρμπι όταν ο Μούρης ανατράπηκε από τον Πηλιούρα με τον ρέφερι Βλιώρα να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσίλης που όμως έστειλε την μπάλα άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Διαιτησία: Βλιώρας (Γκόγκος, Ντίνου)

ΑΣ Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Χαϊδούσης (65' Τσίλης), Λίτσας, Τσάβος, Κάτσης, Μαρούδης, Μήτρος, Πότσης, Αλβανός (70' Μουλάς), Μούρι, Βάσσος.

Πυργετός (Γιάννης Μπάγκας): Πηλιούρας, Μπουλάρι (83' Παζάρας), Κούμε, Καμάμης, Ριζάκης, Τζιόλας, Παπαγεωργίου (83' Τσιάρας), Περκέτσι (88' Αδάμος), Βάρσος, Πουρλιώτης, Ρακίπι.

* Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Ιωάννη Κερμελίδη ο οποίος συντηρεί και διατηρεί σε άριστη κατάσταση το γήπεδο της Κοιλάδας το οποίο χρησιμοποιούν σαν προπονητήριο ο Απόλλων Λάρισας, το Μαυροβούνι, η Νεάπολη και ο Πύρρος για τους εντός έδρας αγώνες του.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ