Βαθμολογία

Σκαραφίγκας: «Ήταν ο πρώτος τελικός για την ομάδα...»

Ο ΓΣΛ πήρε πολύτιμη νίκη κόντρα στα Πέυκα στο κλειστό της Νεάπολης με σκορ 70-61.

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Γιώργου Σκαραφίγκα και του καλαθοσφαιριστή Βαγγέλη Μπέμπη.

Γιώργος Σκαραφίγκας (τεχνικός ΓΣΛ): «Για μένα μπορεί να ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον ΓΣΛ, αλλά για την ομάδα ήταν ο πρώτος τελικός και έχουμε άλλους δέκα. Δεν αλλάζει κάτι, αυτό που είναι πάρα πολύ θετικό, είναι ότι στο τρίτο δεκάλεπτο που είναι το δύσκολο για την ομάδα σε κάθε ματς, τα παιδιά καταφέρανε σήμερα και παίξανε αρκετά καλά. Δυστυχώς το άγχος και λίγο η κούραση στο τελευταίο δεκάλεπτο, πήγε να μας γυρίσει το ματς, αλλά κρατηθήκαμε όρθιοι. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά η νίκη ανήκει και στο προηγούμενο τεχνικό τιμ, ειδικά εναντίον ζώνης έπαιξε πάρα πολύ έξυπνα ο αντίπαλος προπονητής γιατί ήξερε ότι δεν θα έχουμε προλάβει να δουλέψουμε καταστάσεις, και τα συστήματά τους, αλλά και οι παίκτες μας ανταπεξήλθαν πάρα πολύ καλά».

Βαγγέλης Μπέμπης (παίκτης ΓΣΛ): «Ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν πολύ, για να γυρίσουμε στα νικηφόρα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, απλά κάθε ματς να το βλέπουμε ξεχωριστά και από εκεί και πέρα να «χτυπάμε» όποιον αγώνα μπορούμε για νίκη.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, χρειάζεται να συνεχίσουμε δυνατά. Χρειαζόμαστε στον κόσμο στο πλευρό μας. Η Λάρισα έχει κόσμο, είναι καλό για την πόλη που έχει δύο ομάδες στην κατηγορία, παρακαλούμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας διότι τον έχουμε πραγματικά ανάγκη».