Βαθμολογία

ΝΙΚΗ και τον κόσμο στο πλευρό του θέλει ο ΓΣΛ

Ύστερα από μια εβδομάδα σκληρής προπόνησης αλλά και ανακατατάξεων στον ΓΣΛ καθώς ήρθε νέος προπονητής στην ομάδα μας, οι παίκτες με ανανεωμένη διάθεση και αέρα είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους Μαχητές Δόξας Πεύκων αύριο Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης.

Το μόνο αποτέλεσμα που βλέπουν είναι η νίκη και γι’ αυτό θα παλέψουν. Οι παίκτες του Γιώργου Σκαραφίγκα γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο κόντρα σε μια ομάδα που έχει τις διπλάσιες νίκες από εκείνους στο πρωτάθλημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ανίκητη και δεν αποτελεί φόβητρο. Με σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο οι Λαρισαίοι μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας κ. Σκαραφίγκας εξηγεί: «Η φιλοσοφία μας είναι να υπάρχουμε κάθε φορά για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Με λίγα λόγια για την ομάδα μας κάθε αγώνας αποτελεί και έναν τελικό και κάθε ματς θα το βλέπουμε ξεχωριστά. Αυτό ακριβώς κάναμε και για το αυριανό με τα Πεύκα. Είμαστε έτοιμοι, δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να ενισχύσει την προσπάθεια των παιδιών για νίκη».