Βαθμολογία

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες στο Ρίο

Άκαρπες παραμένουν μέχρι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς οι έρευνες για τον εντοπισμό της 31χρονης γυναίκας που το πρωί του Σαββάτου (31/12) εγκατέλειψε το αυτοκίνητό της και βούτηξε από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν ένα περιπολικό όχημα του Λιμεναρχείου Ναυπάκτου, πλωτό φουσκωτό του λιμεναρχείου Μεσολογγίου, πλωτό του λιμεναρχείου Πάτρας και δύο ομάδες του Ερυθρού σταυρού.

Οι έρευνες εστιάζονται από το σημείο όπου υπήρχε η δεξαμενή κατασκευής της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου ως το χωριό της Μακύνεια και της Κάτω Βασιλικής και την παραλία στους πρόποδες της Κλόκοβας (Παλιοβούνας), το Καλαμάκι.

Συνολικά περίπου 30 άτομα συμμετέχουν στις έρευνες, παρουσία και συγγενικού της αγνοούμενης, προσώπου. Σύμφωνα με το nafpaktianews, στα δύσβατα σημεία γίνεται χρήση drone για τις ανάγκες των ερευνών.

Από τις κάμερες ασφαλείας της γέφυρας σύμφωνα με τους υπεύθυνους του κέντρου ελέγχου, φαίνεται ένα μαύρο όχημα, μάρκας Mercedes A CLASS, να κινείται από στο ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο και να σταματά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου πυλώνα.

Στη συνέχεια φαίνεται ένα άτομο να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, ωστόσο από την ανάλυση των βίντεο δεν μπορεί να ξεκαθαριστεί αν ήταν άνδρας ή γυναίκα. Θολό επίσης παραμένει από τα ίδια ντοκουμέντα, τι συνέβη αφού ο άνθρωπος κατέβηκε από το αυτοκίνητο.