Βαθμολογία

Νέο μακελειό με 12 νεκρούς στη Βραζιλία

Την ώρα που η Ευρώπη θρηνεί για τα θύματα του νέου τρομοκρατικού χτυπήματος στην Κωνσταντινούπολη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, στη Βραζιλία 12 άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν ένοπλος μετέτρεψε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε πραγματικό... μακελειό.

Το πολύνεκρο αυτό συμβάν διαδραματίστηκε στην πόλη Καμπίνας της περιφέρειας του Σάο Πάολο και είχε δράστη έναν πρόσφατα χωρισμένο σύζυγο, ο οποίος βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ήθελε να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του, η οποία γιόρταζε με φίλους τον ερχομό του 2017.

Κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο εισέβαλε στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι που ήταν καλεσμένη η πρώην γυναίκα του και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, σκοτώνοντας όποιον έβρισκε μπροστά του. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν και την πρώην σύντροφό του να είναι ανάμεσα στα θύματα του μακελειού, ενώ τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι νεκρό είναι το 8χρονο παιδί του μοιραίου ζευγαριού, κάτι όμως που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Ο ίδιος ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του αμέσως μετά, γράφοντας έτσι τον τραγικό επίλογο.