Βαθμολογία

Πλούσια δώρα μέσα από το athleticlarissa με ένα LIKE

Το athleticlarissa και φέτος την Πρωτοχρονιά τηρεί πιστά το έθιμο της παράδοσης και προσφέρει για όλο το κοινό του πλούσια δώρα που είναι προσφορά των μεγάλων χορηγών του σάιτ. Αναλυτικά τα δώρα μας:

Ο Θέμης Πουτόκας το γνωστό κρεοπωλείο σε όλους με τα εκλεκτά κρέατα προσφέρει σε δύο τυχερούς από ένα ρολό κοτόπουλο. Το γνωστό ζαχαροπλαστείου του Γιάννη Οικονόμου προσφέρει δύο βασιλόπιτες σε δύο τυχερούς.

Η επιχείρηση «τα βραχιολάκια της Σοφίας» χαρίζει τρία καταπληκτικά γούρια για το 2017. Δύο αδερφές η Σοφία και η Σταυρούλα που έχουν καταγωγή τον Δρυμό και αδερφός τους είναι ο αντιπρόεδρος της ομάδας (Κώστας Δριστέλλας) άνοιξαν τα φτερά τους και έκαναν μια ολόκληρη «αυτοκρατορία». Πάνω απ’ όλα όμως στηρίζουν τον τόπο τους.

*Όσοι κάνετε LIKE στη σελίδα του athleticlarissa μέχρι την Παρασκευή (30/12, στις 14:00) θα μπείτε στην κλήρωση για τα παραπάνω δώρα. Την ίδια ημέρα θα αναγραφούν οι τυχεροί στο σάιτ και θα ενημερωθούν για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

*Επί της ευκαιρίες η διεύθυνση του athleticlarissa ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που μας στηρίζουν τα 14 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο και εύχεται σε όλους Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.