Βαθμολογία

Μάγεψε ο χορός του Δρυμού (PICS)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/12) ο ετήσιος χορός του Κεραυνού Δρυμού, όπου αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Η εκδήλωση έγινε στο «Dias Palace» που είναι αίθουσα εκδηλώσεων στο κέντρο της Ελασσόνας. Η βραδιά είχε πολύ λάμψη και δεν ήταν από τα πολύχρωμα φώτα και την κατάμεστη αίθουσα, ήταν λαμπερή γιατί σε κάθε πτυχή της μας θύμιζε το πως είναι να είμαστε Έλληνες, κάτι που έχουμε ξεχάσει στις μέρες μας.

Οι παρευρισκόμενοι

Το παρόν έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι όπως οι: Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας Χαρίτων, οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Γιώργος Κατσιαντώνης, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, η αντιδήμαρχοι Νίκος Γκουτζουρέλας, Τάσος Γκατζιούρας, Γιώργος Παπαευθυμίου. Επίσης το παρόν έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, επίσης από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ ήταν ο Ηλίας Σελιώνης και εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ οι Χρήστος Σκάρλος (γραμματέας), Νίκος Δημεράς (ταμίας), καθώς και το μέλος της ΕΠΣΛ Αριστοτέλης Γκούμας. Από την επιτροπή διαιτητής ήταν ο Στέλιος Νίτσας.Ο πρόεδρος του χωριού Παναγιώτης Αρσένης και δημοτικοί σύμβουλοι. Μίλησε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κωνσταντίνος Γκουγκουλόπουλος ο οποίος είπε πως ο «Πολιτιστικός Σύλλογος του Δρυμού είναι δίπλα στην ομάδα». Ευχαρίστησε από μέρους του τους χορηγούς και ευχήθηκε υγεία και καλές γιορτές. Επίσης βρέθηκε και η χοροδιδάσκαλος Λίτσα Στατήρη. Τέλος ήταν ο πρόεδρος της τοπικής Επαρχείας Ελασσόνας της ΝΔ Δημήτρης Δρυστέλλας.

Μπανταβής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Το λόγο στο βήμα πήρε πρώτα ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπανταβής που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλωσορίσατε όλοι απόψε στην όμορφη εκδήλωση που συνδιοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος του Κεραυνού Δρυμού, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού όπου είναι και οι πρεσβευτές του χωριού προς την κοινωνία.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Δρυμού κλείνει φέτος τα 41 χρόνια, ευχαριστούμε όλα τα ενεργά μέλη και τους χορηγούς μας καθώς και όλους αυτούς που ακολουθούν την ομάδα κάθε Σαββατοκύριακο και μας βοηθούν ηθικά και οικονομικά στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς και όλους όσους βρίσκεστε εδώ».

Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαρίτων: Έχετε τις ευχές μου»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας Χαρίτων και τόνισε: «Είστε πολύ ζωντανό χωριό εδώ στο Δρυμό, αφού πρώτα αγαπάτε την παράδοση. Αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι ότι βλέπω νέο αίμα, τα μικρά παιδιά να δίνουν πραγματική ζωντάνια στο τόπο μας. Έχετε τις ευχές μου όλοι και την αγάπη μου».

Ευαγγέλου: «Είμαστε δίπλα στην ομάδα»

Στο τέλος μίλησε ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου και ανέφερε: «Εμείς στο δήμο Ελασσόνας είμαστε δίπλα στην ομάδα και την βοηθάμε με όποιο τρόπο έχουμε. Όσον αφορά τον πολιτιστικό σύλλογο που έμεινε λίγο πίσω, σκεφτήκαμε να παραχωρήσουμε το ακίνητο που πήραμε από τον αγροτικό συνεταιρισμό για να μπορεί να έχει και αυτός τη δική του στέγη. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλές γιορτές».

Τραγούδι και πολύ κέφι

Το πρόγραμμα άνοιξε ο πολιτιστικός σύλλογος με τα χορευτικά και στη συνέχεια έσυραν το χορό οι τοπικοί παράγοντες καθώς και η διοίκηση της ομάδας του Δρυμού. Εξαιρετική ήταν η ορχήστρα αφού στο τραγούδι ήταν ο μοναδικός στο είδος του Βαγγέλης Αρσένης, ήταν μια βραδιά που τα έχει όλα, λάμψη, χρώμα, κέφι και πολύ αγάπη. Πραγματικά θα μας μείνει αξέχαστη!

Το athleticlarissa.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες…