Βαθμολογία

Ρεκόρ νέων συνδρομών για το Vanity Fair

Ένα εξαγριωμένο tweet του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του αμερικανικού περιοδικού Vanity Fair ήταν αρκετό για να επιφέρει ρεκόρ εγγραφών συνδρομητών στο περιοδικό εντός 24 ωρών.

Μια εκπρόσωπος του εκδοτικού ομίλου Κοντέ-Ναστ (που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα περιοδικά New Yorker, GQ, Vogue, Glamor και Wired) επιβεβαίωσε την πληροφορία που μετέδωσε ο ιστότοπος Folio, σύμφωνα με την οποία το περιοδικό απέκτησε επιπλέον 13.000 συνδρομητές μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο την Παρασκευή.

Όλα ξεκίνησαν με την βιτριολική κριτική σε βάρος του «Τραμπ Γκριλ», εστιατορίου ιδιοκτησίας του μεγιστάνα που βρίσκεται στον ουρανοξύστη Τραμπ, της πολιτικής συντάκτριας του Vanity Fair Τίνα Νγκούγιεν, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του περιοδικού την Τετάρτη, στην οποία η Νγκούγιεν έγραφε μεταξύ άλλων: «Το Τραμπ Γκριλ είναι ενδεχομένως το χειρότερο εστιατόριο των ΗΠΑ», περιγράφοντας το γεύμα της, μαζί με άλλους συνδαιτημόνες της, ως «μια φθηνή εκδοχή της χλιδής».

«Είδε άραγε κάποιος τις κακές πωλήσεις του Vanity Fair;» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, αντιδρώντας μια μέρα μετά την δημοσίευση του άρθρου.