Βαθμολογία

Σπουδαίο «2» ο Άγιος Θωμάς, 1-0 τον Διογένη (PICS)

Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε σήμερα (17/12) η ομάδα του Αγίου Θωμά η οποία επικράτησε με σκορ 1-0 του Διογένη για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Τάσου Κουτσώνη έφτασε στην νίκη σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο το μοναδικό τέρμα, ενώ ο Διογένης έχασε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Λιούτας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο και για τις δυο ομάδες με μοναδική καλή στιγμή στο 35' για τον Άγιο Θωμά όταν από εκτέλεση φάουλ του Μηλιώνη ο Γεωργίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 65' ο Διογένης είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 όμως έχασε πέναλτι το οποίο απέκρουσε εξαιρετικά ο Λιούτας και έτσι δέκα λεπτά αργότερα ο Άγιος Θωμάς που είχε να αντιμετωπίσει και πέντε απουσίες πέτυχε το 0-1 με ωραίο σουτ του Αθανασούλη από δύσκολη θέση.

Διαιτησία: Γκόγκος (Κοτρώτσος, Διαμάντης)

Διογένης (Γιώργος Κύργιας): Φούντας, Σκεντέρης, Αγγελίκος, Κύργιας, Τζήμας, Στεργίου, Κύρκος, Αλεξίου, Μιχαήλ, Βολιωτόπουλος, Τσαπατώρης Α.

Άγιος Θωμάς (Τάσος Κουτσώνης): Λιούτας, Καραλάϊος, Καραούλας (30' Κασιδιάρης), Χατζηνίκος, Μηλιώνης, Δοξαριώτης, Γεωργίου, Καραγιάννης, Μάστορας, Αθανασούλης, Ζιώγκας (75' Κουτσώνης)

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης έγινε και η παρουσίαση της νέας φανέλας του Αγίου Θωμά με τον χορηγό που θα έχει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ