Βαθμολογία

Έκλεισε μετά από 40 χρόνια

Τέλος εποχής για ένα από τα καλύτερα και παλαιότερα εστιατόρια της εθνικής οδού στον άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα, το Platamon Stop, το οποίο μετρά πολλές δεκαετίες ιστορίας.

Το εστιατόριο έκλεισε οριστικά πριν μερικές μέρες, όπως σημειώνεται στο facebook, ενώ τοποθετήθηκε στην είσοδο και η σχετική ταμπέλα με την οποία οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης ευχαριστούν τον κόσμο για τη στήριξή τους.

To Platamon Stop ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1977 και για σχεδόν 40 χρόνια αποτελούσε σημείο ξεκούρασης και ανάπαυλας για τους οδηγούς, τους τουρίστες, προσφέροντάς τους καφέ και φαγητό, ενώ ήταν ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο.

Σε ανάρτηση στο Facebook οι εργαζόμενοι ευχαριστούν τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για τη δουλειά που τους προσφέρθηκε καθώς και για το γεγονός , όπως σημειώνουν, ότι η Διεύθυνση ήταν πάντα δίπλα τους:

"Η Διευθηνση του Platamon Stop Ευχαριστει ολο το κοσμο που στηριξε το μαγαζι ολα αυτα τα χρονια!!! Εμεις ομως οι εργαζομενοι θελουμε να ευχαριστησουμε μεσα απ' την καρδια μας αυτους που μας προσφεραν δουλεια και ητανε παντα διπλα μας!!!! Θελουμε να πουμε πολλα ευχαριστω!!! Σε αγαπαμε παρα πολυ PLATAMON STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

postlarissa.gr