Βαθμολογία

Έδειραν διαιτητή στην Καλαμαριά!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας, με τον διαιτητή Βαγγέλη Μπάτζιο να δέχεται επίθεση από 20 άτομα!

Το περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση του Αργοναύτη Καλαμαριάς με τον Ατρόμητο Παρασκευής, όπου ο διαιτητής Βαγγέλης Μπάτζιος δέχτηκε επίθεση μετά το τέλος του αγώνα από μερίδα παικτών και φιλάθλων που μπήκαν στον χώρο που βρίσκεται έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών.

Όπως αναφέρει το "epsm24.gr", περίπου 20 άτομα επιτέθηκαν στον ρέφερι της συνάντησης μετά τη λήξη της, τον εξίβρυσαν και τον χτύπησαν, με τον διαιτητή να προσπαθεί να αμυνθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδός έβριζε συγγενικό πρόσωπο του διαιτητή και ανάγκασε τον Βαγγέλη Μπάτζιο να ζητήσει από τον φίλαθλο να μην ασχολείται με τα συγγενικά του πρόσωπα. Ο οπαδός απάντησε αρνητικά και από κάπου εκεί φέρεται πως ξεκίνησε η ένταση με τον ρέφερι. παίρνοντας έκταση μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Για την ιστορία, ο Ατρόμητος Αγίας Παρασκευής πήρε τη νίκη με 0-1 στο πλαστικό της Καλαμαριάς και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, σε ένα «ήσυχο» γι” αυτόν πρωινό.