Βαθμολογία

ΓΣΛ: Παρελθόν ο Μπουλιάκης, ανέλαβε ο Πέρκος!

Εξελίξεις σημειώθηκαν στο «στρατόπεδο» του ΓΣΛ, με το σύλλογο να ανακοινώνει το φινάλε της συνεργασίας με τον τεχνικό Θανάση Μπουλιάκη. Παράλληλα έκανε γνωστό το νέο τεχνικό που είναι ο Στέφανος Πέρκος. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση για Μπουλιάκη…

Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων 1928 ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Θανάση Μπουλιάκη και τον βοηθό του κ. Δημήτρη Σταυρόπουλο. Το ΔΣ τους ευχαριστεί θερμά για την μέχρι τώρα συνεργασία και εύχεται και στους δύο καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Ο ΓΣΛ βρίσκεται από αυτή την στιγμή σε αναζήτηση προπονητικού τιμ.

Η ανακοίνωση για Πέρκο…

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων 1928 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Στέφανο Πέρκο.

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την ομάδα μας από αύριο Τρίτη οπότε και θα βρίσκεται στην Λάρισα. Την πρώτη του προπόνηση θα πραγματοποιήσει στις 3 το μεσημέρι στο κλειστό της Νέαπολης όπου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του Γυμναστικού.

Ο κ. Πέρκος είναι ακαδημαϊκός γυμναστής στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και έχει μια πολύ πλούσια προπονητική καριέρα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι έχει διατελέσει τεχνικός σε ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας (Τρίκαλα, Μακεδονικός) και σε ομάδες της Α2 Εθνικής, όπως ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και ο Ερμής Λαγκαδά.