Βαθμολογία

Όλοι μαζί για την επιστροφή στις νίκες στον ΓΣΛ

Δυνατή προετοιμασία καθημερινά στο γήπεδο για τον Γυμναστικό που έχει μια δύσκολη αποστολή το Σάββατο στις 17:00 στο κλειστό της Νεάπολης, κόντρα στον Αίολο Αστακού. 

Οι «πράσινοι» χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα καθώς λείπει μόνο ο νεαρός Τέλιος ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα σε εγχείριση στο γόνατο, δουλεύουν σκληρά όλη την εβδομάδα προκειμένου να εμφανιστούν ετοιμοπόλεμοι μεθαύριο.

Επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης οι Τσουράκης και Κούτρας που λόγω τραυματισμών έκαναν ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες και γενικά επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη ότι θα καταφέρει η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Δηλώσεις σχετικά με την σαββατιάτικη αναμέτρηση έκανε ο παίκτης του Γυμναστικού Ραφαήλ Τσουράκης που χαρακτήρισε δύσκολο το ματς με τον Αίολο και αναφέρθηκε στην δύσκολη εβδομάδα και τους τραυματισμούς.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Τσουράκη:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αστακό. Περάσαμε μια εξίσου δύσκολη εβδομάδα στο γήπεδο λόγω τραυματισμών αλλά κοιτάμε να προστατεύσουμε την έδρα μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη με αξιώσεις κόντρα σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό».