Βαθμολογία

Ξεκουράστηκαν και από σήμερα «φουλάρουν» στον ΓΣΛ

Μετά από ένα διήμερο ρεπό Κυριακή και Δευτέρα που το είχαν ανάγκη προκειμένου να ξεκουραστούν, οι παίκτες του Γυμναστικού γύρισαν σήμερα Τρίτη στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για έναν ακόμη πολύ δύσκολο αγώνα, αφού επιστρέφουν στην έδρα τους και υποδέχονται το Σάββατο τον Αίολο Αστακού.

Μια ομάδα η οποία μέχρι στιγμής μετράει 3 νίκες και δύο ήττες έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας της Α2 Εθνικής, ενώ ο ΓΣΛ, θυμίζουμε πως βρίσκεται στην 12η θέση μετά το πέρας 5 αγωνιστικών με 6 βαθμούς μετρώντας  μια νίκη και τέσσερις ήττες.

Η ανάγκη για νίκη λοιπόν είναι επιτακτική με τους «πράσινους» να το έχουν συνειδητοποιήσει και το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα στο ματς της Νεάπολης το Σάββατο.

Άλλωστε μπορεί να προέρχονται από ήττα στα Πεύκα από τους Μαχητές, αλλά η εμφάνιση που πραγματοποίησαν ήταν πάρα πολύ καλή και έδειξαν πως διαθέτουν ένα καλοδουλεμένο σύνολο που έχει τις δυνατότητες να αντιστρέψει την κατάσταση.

Σήμερα πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα οι Τσουράκης και Κούτρας που έχουν ενοχλήσεις σε μέση και δικέφαλο αντίστοιχα, ενώ ο Τέλιος που είναι εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείριση την Πέμπτη.