Βαθμολογία

Ενωμένοι, πεισμωμένοι και δυνατοί

Σε καλό κλίμα και πάνω απ’ όλα ενωμένοι και περισσότερο πεισμωμένοι από ποτέ συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Γυμναστικού ενόψει Μαχητών τους οποίους και οι Λαρισαίοι αντιμετωπίζουν στην έδρα τους το ερχόμενο Σάββατο.

Το μόνο που ενδιαφέρει αυτοί την στιγμή τους παίκτες του Θανάση Μπουλιάκη είναι να εμφανίσουν στο εν λόγω ματς και πάλι τον καλό τους εαυτό από τον οποίο έμειναν μακριά στο περασμένο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Δουλεύουν πάνω στις αδυναμίες τους και περιμένουν τον αγώνα του Σαββάτου για να καταθέσουν στο παρκέ και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους διεκδικώντας τη νίκη με αξιώσεις κόντρα σε έναν αντίπαλο που σίγουρα είναι στα μέτρα τους.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε απόψε με μία απουσία, αυτή του Τέλιου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με το γόνατο και σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής. Όσο για τον Τσουράκη προπονείται ελαφρά και δείχνει ότι ξεπερνάει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στη μέση για δύο εβδομάδες.