Βαθμολογία

Μπουλιάκης: «Πάναξια η νίκη της ΑΕΛ»

Την ανωτερότητα της ΑΕΛ παραδέχτηκε ο προπονητής του Γυμναστικού Θανάσης Μπουλιάκης μετά την λήξη της σημερινής (29/10) αναμέτρησης που βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια με 61-74.

Ο προπονητής του Γυμναστικού δεν κρύφτηκε για την σημερινή εμφάνιση και προς τιμήν του δεν αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς καθώς όπως δήλωσε έχει κουράσει συνέχεια αυτή η δικαιολογία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μπουλιάκη:

«Πολλά συγχαρητήρια καταρχήν στην ομάδα της ΑΕ, η όποια νομίζω δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια με συνέπεια για να φτάσει εδώ με ανθρώπους που είναιπολλά χρόνια στην ομάδα αυτή από τον προπονητή μέχρι τους διοικούντες ώστε να παρουσιάζει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Σε ότι αφορά το παιχνίδι και για εμάς συγκεκριμένα, το ματς πήγε εκεί που το περίμενα και είχα δηλώσει ότι θα πάει δηλαδή ποιος το ήθελε περισσότερο και θα παραμεριστούν λίγο τα μπασκετικά χαρακτηριστικά και όντως εκεί πήγε.

Νομίζω δεν το θέλαμε το ματς όσο η ΑΕΛ και γι’ αυτό ήρθε και αυτή η κατάληξη. Δεν θα σταθώ σε κανένα θέμα τραυματισμού από εμάς τόσο καιρό, νομίζω κουράσαμε λίγο με αυτό το θέμα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο. Η ΑΕΛ έφτασε σε μια πανάξια και πεντακάθαρη νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε λοιπόν στο ποιος το ήθελε περισσότερο, στην δύναμη και επίσης εμείς έχουμε ένα πολύ μικρό ροτέισον αλλά και η ΑΕΛ το διάβασε αυτό».

Δηλώσεις έκανε και ο παίκτης του Γυμναστικού Βαγγέλης Μπέμπης που έδωσε και αυτός συγχαρητήρια στους "βυσσινί", ενώ έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά προκειμένου να διορθωθούν και οι αδυναμίες της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του ΓΣΛ:

«Να δώσω και εγώ από την μεριά μου συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την άξια νίκη της. Εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πρέπει από Δευτέρα να δουλέψουμε πιο σκληρά για να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας για να δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε . Έχουμε δύσκολο ματς στα Πεύκα και πρέπει να συνεχίσουμε».