Βαθμολογία

Δύο ονόματα στην λίστα των τραυματιών

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Γυμναστικού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ το Σάββατο 29 Οκτωβρίου (5 μ.μ.) στο κλειστό της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα ο τραυματισμός του Τσουράκη στη μέση εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον αθλητή του ΓΣΛ, καθώς δεν μπόρεσε να βγάλει σήμερα ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επισκεφθεί ξανά τον γιατρό της ομάδας του, Γιώργο Μπασδέκη. Αύριο θα κριθεί αν τελικά είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του, στο σαββατιάτικο μεγάλης σπουδαιότητας ματς.

Ένα ακόμη όνομά μπήκε στη λίστα των «πράσινων» τραυματισμών, καθώς στην αποψινή προπόνηση τραυματίστηκε στο γόνατο ο Τέλιος. Το τοπίο σχετικά με την σοβαρότητα του τραυματισμού του θα ξεκαθαρίσει αύριο, επίσης.

Ωστόσο οι παίκτες του Θανάση Μπουλιάκη έχουν μάθει στα δύσκολα και κάθε πρόβλημα που προκύπτει τους κάνει ακόμη πιο δυνατούς. Η ομάδα ενωμένη είναι πανέτοιμη για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στην συντοπίτισσα ΑΕΛ, όπου τυπικά γηπεδούχος είναι ο ΓΣΛ.