Βαθμολογία

Προετοιμασία με ελλείψεις για ΓΣΛ

Με απουσίες πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση του ΓΣΛ, καθώς οι τραυματισμοί συνεχίζουν να «πονοκεφαλιάζουν» τον τεχνικό της λαρισινής ομάδας, Θανάση Μπουλιάκη.

Εκτός προπόνησης για μια ακόμη ημέρα έμεινε ο τραυματίας Νίκολιτς ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά αναμένεται αύριο να επιστρέψει ακολουθώντας πιο χαλαρό πρόγραμμα. Εκτός και ο Τσουράκης ο οποίος υποφέρει από λουμπάγκο και είναι αμφίβολο το αν καταφέρει να ενταχθεί σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και αύριο Τετάρτη.

Όσο για τον Γκιουλέκα που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τον τετρακέφαλο, προπονήθηκε σήμερα, αλλά όχι σε έντονο ρυθμό. Τα αδέρφια Τσούμα επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα, το γνωστό ο νεαρός Σίλλας που έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου και θα αργήσει να επιστρέψει και ο μεγαλύτερος, Γιώργος που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις σήμερα στους προσαγωγούς και ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων αύριο.

Ο τεχνικός του Γυμναστικού Θανάσης Μπουλιάκης τονίζει:

«Διαχειριζόμαστε τα μηνύματα που πήραμε από το τελευταίο ματς, προσπαθούμε να κρατήσουμε τα θετικά και να διορθώσουμε τα λάθη με μοναδικό στόχο την βελτίωση! Τα προβλήματα πλέον δεν μας τρομάζουν μιας και έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Είναι τελείως διαφορετικό το ματς με τον Ηρακλή όπως και η προσέγγιση που πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε σε θετικό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση».