Βαθμολογία

Τα εισιτήρια του ΓΣΛ - Ηράκλειο

Σε κυκλοφορία τίθενται τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων 1928 με το Ηράκλειο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ, αγώνας που θα λάβει χώρα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στην Νεάπολη στις 12:00.

Όσοι ενδιαφέρονται να βρεθούν στον αγώνα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Μανωλάκη 9-11 (1ος όροφος), ενώ την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του κλειστού. Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 5 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Γυμναστικού:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων 1928, για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας απέναντι στο Ηράκλειο που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο  της Νεάπολης το Σάββατο 15/10/2016 και ώρα 12 μ., ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται στα γραφεία της ομάδας τα οποία βρίσκονται  Μανωλάκη 9-11 (1ος όροφος), σήμερα Πέμπτη από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και αύριο Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 1 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Την ημέρα του αγώνα οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 11 π.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€.

Επίσης διευκρινίζεται ότι όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, μπορούν επίσης να απευθύνονται στα γραφεία της ομάδας, αλλά και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των καρτών διαρκείας ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

- 100 ευρώ τα Premium

- 50 ευρώ το απλό 

- 35 ευρώ για πολύτεκνους, ανέργους και φοιτητές. 

* Μαζί με το απλό συν 10 ευρώ και το γυναικείο. 

** Για διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Έλενα Δασταυρίδου στο εξής τηλ.: 694 3071613