Βαθμολογία

«Φουλ» οι μηχανές για το ματς με το Ηράκλειο

Στο παρελθόν έχουν αφήσει το ματς της πρεμιέρας με το Παγκράτι οι παίκτες του ΓΣΛ και ήδη από χθες έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου που είναι και ο πρώτος εντός έδρας για τη φετινή χρονιά, με αντίπαλο το Ηράκλειο στις 12 το μεσημέρι, μετά την αλλαγή ώρας που έγινε λόγω αιτήματος της κρητικής ομάδας.

Οι «πράσινοι» εντόπισαν τα όποια λάθη τους στο ματς της 1ης αγωνιστικής και από το ξεκίνημα της εβδομάδας δουλεύουν σκληρά προκειμένου να διορθώσουν τα τρωτά τους σημεία για να εμφανιστούν ετοιμοπόλεμοι στην επόμενη δοκιμασία που τους περιμένει.

Πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το γεγονός και μόνο ότι γίνεται εντός έδρας και οι παίκτες του Κώστα Μπουλιάκη περιμένουν τον κόσμο να τους στηρίξει προκειμένου να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη.

Για πρώτη φορά η ομάδα είναι «κομπλέ» κάτι που αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον Λαρισαίο τεχνικό, καθώς έχοντας όλα τα «όπλα» στα χέρια του δουλεύει απερίσπαστος για την μεγάλη «μάχη» με το Ηράκλειο.

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά έχουν δυναμώσει ακόμη περισσότερο μετά την ήττα από το Παγκράτι οπότε αδημονούν να το δείξουν αυτό και εντός του γηπέδου της Νεάπολης.

«Δουλεύουμε πολύ καλά» θα πει ο Θανάσης Μπουλιάκης για να συμπληρώσει: «Είναι όλοι οι παίκτες μας καλά και αυτό είναι το σπουδαίο για εμένα, καθώς ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα τραυματισμών, πράγμα που σημαίνει ότι γίνεται σωστή δουλειά και όλο αυτό περιμένουμε να αποδώσει και στο γήπεδο περιμένοντας να έχουμε δίπλα μας και τον κόσμο της Λάρισας που αγαπά τον Γυμναστικό και το μπάσκετ».