Βαθμολογία

Στην Αθήνα ο Γυμναστικός

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (7/10) η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού η οποία αύριο Σάββατο αντιμετωπίζει το Παγκράτι στην πρεμιέρα της Α2 μπάσκετ.

Η ομάδα αναχώρησε από την Λάρισα μετά την σημερινή προπόνηση και θα διανυχτερεύσει σε ξενοδοχείο της Αττικής, ενώ τα προβλήματα ουδόλως πτοούν την λαρισινή ομάδα.

Μπορεί τα προβλήματα τραυματισμών να δημιούργησαν πολλούς «πονοκεφάλους» στον τεχνικό του Γυμναστικού, Θανάση Μπουλιάκη το τελευταίο διάστημα, αλλά η αισιοδοξία για ένα δυνατό ξεκίνημα περισσεύει στην ομάδα. Παίκτες και προπονητικό τιμ έχουν δουλέψει πολύ και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην αυριανή πρεμιέρα.

Τρεις παίκτες προέρχονται από τραυματισμό και ίωση, συγκεκριμένα, ο Τέλιος και ο Τσούμας Σ. που πέρασαν ίωση με υψηλό πυρετό και θα αγωνιστούν με μόλις μια προπόνηση στα πόδια τους, όπως και ο Νίκολιτς που είχε τεθεί δέκα ημέρες έξω λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αλλά όλοι τους είναι έτοιμοι να ριχτούν στη «μάχη» μαζί με τους συμπαίκτες τους δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Στα θετικά ότι εκδόθηκε το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Νικ Νισύριου ο οποίος παρότι βρίσκεται μόλις τρεις ημέρες στην ομάδα θα είναι στην διάθεση του Μπουλιάκη.

Δηλώσεις ενόψει της αυριανής πρεμιέρας έκανε ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Μπουλιάκης και ο αθλητής της ομάδας Αναστάσης Σπυρόπουλος.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του ΓΣΛ:

«Τα προβλήματα είναι πλέον καθημερινότητα για εμάς, αλλά προσπαθούμε να μας επηρεάζουν όσο το δυνατόν λιγότερο. Το παιχνίδι της πρεμιέρας με το Παγκράτι είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες που νομίζω ότι θα κερδίσει όποιος θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του και θα χειριστεί καλύτερα τα δεδομένα προβλήματα».

και τα λεγόμενα του καλαθοσφαιριστή του Γυμναστικού:

«Είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά που έχουμε θέληση στο να πετύχουμε κάτι καλό. Θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα παλέψουμε για τη νίκη σε κάθε αγωνιστική. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά στις προπονήσεις για να παρουσιαστούμε έτοιμοι αύριο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Επίσης ευχόμαστε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας στους αγώνες εντός έδρας για να μας βοηθήσει με την παρουσία του και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τον ικανοποιήσουμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του».