Βαθμολογία

Απέκτησε τον Νίκολα Νισύριο ο ΓΣΛ

Την απόκτηση του Νίκολα Νισύριο ανακοίνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων με τον 26χρονο ομογενή να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τους "πράσινους".

Η ομάδα του Γυμναστικού, που παράλληλα προετοιμάζεται και για την πρεμιέρα του Σαββάτου με αντίπαλο το Παγκράτι στην Αθήνα, ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου άσου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων ανακοινώνει την απόκτηση του ομογενή αθλητή Νίκολα Νισύριο, ο οποίο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Νισύριος είναι 26 ετών και προέρχεται από το κολεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής.  Συγκεκριμένα τελευταία φόρεσε την φανέλα του Πανεπιστημίου Dalhousie του Καναδά.

Αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ και έχει ύψος 1.83 μ. Είναι γεννημένος στην Αθήνα και μεγαλωμένος στην Αμερική. Αναμένεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την περιφέρεια του ΓΣΛ και ήδη έχει κάνει σήμερα το πρωί την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Λάρισας.

Εξάλλου, στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Στέφαν Νίκολιτς ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, με τον Θανάση Μπουλιάκη να έχει πλέον όλους τους παίκτες στην διάθεση του, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο το Παγκράτι εκτός έδρας το Σάββατο.