Βαθμολογία

Οι τραυματισμοί «πονοκεφαλιάζουν» τον ΓΣΛ

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και με μεγάλη όρεξη από όλους τους παίκτες η προετοιμασία του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, όμως τα προβλήματα τραυματισμών που προκύπτουν δυσχεραίνουν το έργο του προπονητή Θανάση Μπουλιάκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις σε ένα φιλικό παιχνίδι ο Λαρισαίος τεχνικός είχε στην διάθεσή του όλους του παίκτες του. Το ίδιο συμβαίνει και για το δύσκολο τεστ που περιμένει τον ΓΣΛ αύριο Σάββατο (1/10) που αντιμετωπίζει την Καβάλα εκτός έδρας στις 18:00.

Τελικά ο Σωτήρης Γκιουλέκας ακόμη δεν ξεπέρασε τελείως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, ο Στέφαν Νίκολιτς έχει ενοχλήσεις στη μέση του και θα πρέπει να μείνει μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων, ενώ και ο Θάνος Τέλιος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πέλμα του οπότε και εκείνος είναι αμφίβολος, όπως και ο Γκιουλέκας για το αυριανό φιλικό αύριο.

Ο Θανάσης Μπουλιάκης τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους τραυματισμούς και τις απουσίες. Από την αρχή της προετοιμασίας ταλαιπωρούμαστε από πολλούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βρούμε την ισορροπία μας έχοντας παίξει μόνο ένα ματς πλήρεις. Πρέπει όμως να μάθουμε να ζούμε με αυτό, προσπαθώντας να μην χάνουμε την συγκέντρωση μας. Το τελευταίο μας φιλικό παιχνίδι αποφασίσαμε να είναι εκτός έδρας, δύσκολο και αγωνιστικά και ως διαδικασία γενικότερα, προκειμένου να μετρήσουμε τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας ανεξάρτητα από τις απουσίες».