Βαθμολογία

Φιλικό συμπερασμάτων για τον ΓΣΛ στην Καρδίτσα

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 και ο ΓΣΛ προετοιμάζεται προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος για την μεγάλη επιστροφή και την πρεμιέρα που θα τον βρει στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει το Παγκράτι.

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Θανάσης Μπουλιάκης επιθυμεί να δώσει ορισμένα φιλικά ακόμη ο Γυμναστικός έτσι ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και να διορθωθούν τα όποια τρωτά σημεία υπάρχουν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (21/9) φιλικός αγώνας με αντίπαλο στην Καρδίτσα με αντίπαλο τον ΑΣ Καρδίτσας ο οποίος αγωνίζεται στην Β’ Εθνική με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 60-60 και αυτό ήταν το τελικό σκορ μιας και αμφότερες αποφάσισαν να μην παιχτεί παράταση.

Ο Θανάσης Μπουλιάκης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις λέγοντας:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι που ήμασταν πλήρεις καθώς μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και ο Κούτρας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, είμαστε σε καλό δρόμο και το σημαντικότερο θέλουμε να παραμείνουμε υγιείς μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε κι άλλα φιλικά προκειμένου να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ