Βαθμολογία

Με λάμψη η εκδήλωση του ΓΣΛ (Pics)

Μία φαντασμαγορική εκδήλωση όπως αρμόζει στην μεγάλη ιστορία του ΓΣΛ 1928 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (20/9) στον πολυχώρο του Palladium. Την χορευτική επιμέλεια είχε ο διάσημος χορευτής και νικητής του dancing with the stars κ.Richard Szilagy και Effie Giannaraki Dans ER- The Dance Art Creators και την καλλιτεχνική επιμέλεια και την σκηνοθεσία ο Πασχάλης Μάντης ενώ την οργάνωση της πρωτότυπης βραδιάς ο Σύμβουλος Επικοινωνίας κ.Χρήστος Γενιτσεφτσής με τον κ.Ηλία Καλόγηρο υπεύθυνο του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας. Το athleticlarissa.gr κάλυψε όλη την εκδήλωση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού εκτός από την παρουσίαση της ομάδας που θα μετέχει φέτος στην Α2 μπάσκετ ανδρών, είχε και πολύ όμορφα χορευτικά που έκλεψαν την παράσταση.

Παρουσιαστής της όμορφης βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος. Αρκετοί και επώνυμοι καλεσμένοι έδωσαν το παρόν. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής, ο Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Νέα Λάρισας» κ. Ντίνος Διαμάντος, ο πρόεδρος ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτριος Ντούγκος, ο εκπρόσωπος ΕΣΚΑΘ κ. Ζήσης Δότας, ο Δημοτικός Σύμβουλος για αθλητικά κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος καθώς και ο παλιός μπασκετικός και στέλεχος της Ολύμπια κ. Μιχάλης Αναστασίου.

Ο κ. Πολύζος έκανε την εισαγωγή και αναφέρθηκε στον Γυμναστικό ο οποίος ιδρύθηκε το 1928, οπότε αριθμεί 88 ολόκληρα χρόνια. Μίλησε για τον Γιάννη Ιωαννίδη που ήταν μια πολύ μεγάλη μορφή στο χώρο του μπάσκετ και ανέφερε πως την ιστορία του ΓΣΛ την έκαναν όλοι μαζί, ο καθένας από το δικό του πόστο. Καλωσόρισε στο βήμα τον συνεχιστή αυτής της προσπάθειας, το νέο πρόεδρο του ΓΣΛ κ. Κώστας Δασταβρίδη και του ευχήθηκε να κάνει την ιστορία της ομάδας ακόμη πιο ένδοξη.

Δασταβρίδης: Θέλουμε την οικογένεια στο γήπεδο»

Ο πρόεδρος της ομάδας με τη σειρά του είπε τα εξής: «Η σημερινή εκδήλωση είναι μια μεγάλη γιορτή για τον ΓΣΛ, θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τα μέλη του Δ.Σ. και όλους εσάς. Η προσπάθεια ξεκίνησε πέρυσι και σπουδαίο κομμάτι της ήταν ο αρχηγός και ηγέτης της ομάδας ο Γιάννης Παπαχρήστος. Η Λάρισα έχει αναδείξει μεγάλους μπασκετμπολίστες, απευθύνω κάλεσμα στήριξης προς όλους τους επιχειρηματίες, έχουμε δύο ομάδες στην πόλη μας τον ΓΣΛ και την ΑΕΛ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να νοικοκυρέψουμε το σωματείο και αυτό θα το πετύχουμε με πολύ δουλειά. Θέλουμε οικογένειες στο γήπεδο γι’ αυτό και τα εισιτήρια διαρκείας είναι σε πολύ προσιτές τιμές».

Η παρουσίαση του νέου Δ.Σ.

Πρόεδρος: Κώστας Δασταβρίδης, Αντιπρόεδρος: Γιώργος Γουμενόπουλος, Γενική Γραμματέας: Εύη Δασταβρίδου, Οικονομικός Σύμβουλος: Απόστολος Σταγιάννης, Μέλος: Στέλιος Κρίκας.

Η παρουσίαση των παικτών

Ένας – ένας αθλητής ανέβαινε στο βήμα μέσα σε χειροκροτήματα και έτσι παρουσιάστηκε όλο το τμήμα του ΓΣΛ που θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ ανδρών.

Παπαχρήστος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο περσινός αρχηγός ο Γιάννης Παπαχρήστος που μάλιστα βραβεύτηκε από το σύλλογο για την προσφορά του. «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και σήμερα με τιμούν και για όλες τις ομάδες της Λάρισας υγείας και πάντα επιτυχίες».

Καλογιάννης: «Διδάξτε ήθος»

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης. «Είμαι από τους ανθρώπους που αυτό το σωματείο το έζησα από κοντά. Πιστεύω πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Λάρισας. Έκανε ανθρώπους να το αγαπήσουν, μάζεψε παιδιά από τις αλάνες και τα έκανε πρωταθλητές. Ο ιστορικός σύλλογος του ΓΣΛ, έστελνε πολύ ωραία μηνύματα, πρώτα να βγάζει παιδιά με ήθος και έπειτα πρωταθλητές και η νέα διοίκηση λοιπόν πρέπει να πιάσει αυτό το νήμα από παλιά για να συνεχίσει στις επιτυχίες. Μπάσκετ και Γυμναστικός είναι μία έννοια. Θέλω να σας πω πάνω απ’ όλα «διδάξτε ήθος».

Αγοραστός: «Ο ΓΣΛ έβγαλε μεγάλους αθλητές»

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε: «Ο Γυμναστικός είναι ένα ιστορικό σωματείο γιατί έβγαλε μεγάλους αθλητές. Η συνέχιση του έργου θέλει μεγάλη σοβαρότητα λόγω των δύσκολων καιρών που ζούμε. Εμείς παρακολουθούμε και χαιρόμαστε με την προσπάθεια που γίνεται, πιστεύουμε πως ο υγιής αθλητισμός κάνει καλό στους ανθρώπους, γιατί τους βγάζει πιο δυνατούς στην κοινωνία, αλλά ο πρωταθλητισμός θα πρέπει να στηρίζεται σε γερές βάσεις. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές να έχουν πάντα υγεία και επιτυχίες».

Ο κ. Σωτήρης Πολύζος είπε πως «όπως είναι ιδιαίτερο να τιμάμε έναν άνθρωπο που ζει 88 χρόνια, έτσι λοιπόν αρμόζει να γιορταστούν όλα αυτά τα χρόνια του ΓΣΛ». Με έναν όμορφο τρόπο οι κοπέλες του χορευτικού έφεραν την τούρτα μπροστά στους παίκτες και όλοι μαζί έκοψαν την τούρτα, σε ένα όμορφο περιβάλλον που είχε γεμίσει από μπαλόνια!

Τέλος να αναφέρουμε πως τρεις κοπέλες ανέβηκαν στο βήμα και παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας. Κατόπιν οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια, έγινε η κλήρωση από παιδιά και ο πρόεδρος έδωσε δωρεάν 7 εισιτήρια κανονικής εισόδου και 4 VIP.

*Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή μέρος αυτής, χωρίς την έγγραφη άδεια του athleticlarissa.gr αναφορικά με τα στοιχεία του ρεπορτάζ και το φωτογραφικό υλικό που ανήκουν αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας.