Βαθμολογία

Πρωτότυπη εκδήλωση ο ΓΣΛ!

Η φετινή χρονιά βρίσκει το ΓΣΛ 1928 στην Α2 Ανδρών. Ο Γυμναστικός, ένα από τα αρχαιότερα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, επανακάμπτει στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδος στην Α2, ο σύλλογος διοργανώνει στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7μ.μ. μια πρωτότυπη εκδήλωση στον πολυχώρο Palladium.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής θα τιμηθεί το παρελθόν, θα παρουσιαστούν τα μελλοντικά σχέδια και η φιλοσοφία του νέου ΓΣΛ, το ρόστερ της ανδρικής ομάδας, καθώς και τα μέλη του νέου διοικητικού σχήματος. Η βραδιά όμως δεν θα είναι μια απλή παρουσίαση αλλά μια γιορτή καθώς επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους.

Παρουσιαστής θα είναι ο δημοσιογράφος κ.Σωτήρης Πολύζος ενώ την χορευτική επιμέλεια ο διάσημος χορευτής  και νικητής του  dancing with the stars κ.Richard Szilagy και Effie Giannaraki Dans ER- The Dance Art Creators  και την καλλιτεχνική επιμέλεια και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Πασχάλης Μάντης ενώ την οργάνωση της πρωτότυπης βραδιάς έχει ο  Σύμβουλος Επικοινωνίας κ.Χρήστος Γενιτσεφτσής με τον κ.Ηλία Καλόγηρο υπεύθυνο του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας. Να σημειωθεί ότι στη βραδιά στην οποία καλούνται όλοι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι θα υπάρξει και κλήρωση σημαντικών δώρων για τους τυχερούς.