Βαθμολογία

Σε ετοιμότητα ο ΓΣΛ για το πρώτο επίσημο ματς

Σε ετοιμότητα ο ΓΣΛ για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς με τον ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ για το Κύπελλο! Η χρονιά ξεκινάει για τον ΓΣΛ με αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση και φυσικά με στόχο τη νίκη στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του θεσμού ο Γυμναστικός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος με τους Μαχητές. Το παιχνίδι έχει οριστεί για το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, με τον προπονητή της ομάδας μας Θανάση Μπουλιάκη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Για την ακρίβεια ο μόνος που ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στον  δικέφαλο μηριαίο συγκεκριμένα, είναι ο Κούτρας ο οποίος όμως ακολουθεί θεραπεία, προπονήθηκε ελαφρά και αναμένεται το Σάββατο να είναι και εκείνος πανέτοιμος για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του. Οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο τεχνικός των «πρασίνων» θα έχει στην διάθεσή του «κομπλέ» την ομάδα, για την πρώτη μεγάλη αποστολή για φέτος.

«Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου, θα δώσουμε «μάχη» για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη νίκη η οποία είναι μονόδρομος, διότι θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο» θα τονίσει ο κόουτς του ΓΣΛ δίνοντας το στίγμα του. «Είμαστε μεν κουρασμένοι όπως είναι λογικό από την προετοιμασία, αλλά είμαστε και έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις του αγώνα που έχουμε μπροστά μας», θα συμπληρώσει ο Λαρισαίος προπονητής.