Βαθμολογία

Μπουλιάκης: «Είμαι αισιόδοξος»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο AEL Radio και στην εκπομπή "Στα δίχτυα της Λάρισας" των Χρήστου Γκατζούλη και Θάνου Αναστασίου ο προπονητής του Γυμναστικού Αθανάσιος Μπουλιάκης,

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας τόνισε επίσης ότι στόχος της ομάδας είναι όσο το δυνατόν να τερματίσει ψηλότερα και ανέφερε τις δυσκολίες που υπάρχουν στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Γυμναστικού:

«Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα ότι θα τα πάει μια χαρά, στόχος μας είναι να τερματίσουμε, όπως είπε και ο πρόεδρος, όσο το δυνατόν ψηλότερα και να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία και εικόνα.

Κάναμε το καλύτερο δυνατό όλοι μας για την ομάδα αποκτήθηκαν παίκτες καθώς από την περσινή ομάδα έμειναν μόνο ο Δημήτρης Σπανούλης και ο Αλέκος Χανέλι, ενώ αποκτήθηκαν οι Δημήτρης Δέσπος, Σωτήρης Γκιουλέκας, Ραφαήλ Τσουράκης, Τάσος Σπυρόπουλος, Γιάννης Τόζιος, ενώ την Δευτέρα θα ενσωματωθούν οι Στέφαν Νίκολιτς και Κριστιάν Κούτρας.

Όσον αφορά το υπόλοιπο τεχνικό τιμ υπάρχει ένα άτομο που τον εμπιστεύομαι, τον οποίο τον είχα και παίκτη και είναι ο άμεσος συνεργάτης μου Δημήτρης Σταυρόπουλος, ενώ οι υπόλοιποι θα γίνουν γνωστοί στην εκδήλωση της ομάδας.

Πρόκειται για ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές και ιστορικές ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος, η Καβάλα, ο Φάρος Κερατσινίου, το Παγκράτι και πρωτάθλημα με πολλές μετακινήσεις.

Εμείς από την πλευρά μας στρέφουμε το βλέμμα μας στην κλήρωση πρωταθλήματος και κυπέλλου στις 7 Σεπτεμβρίου και για τον λόγο αυτό θα κλείσουμε φιλικά προκειμένου να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και η ομάδα να είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ