Βαθμολογία

Δασταβρίδης: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Δηλώσεις στο AEL Radio και στην εκπομπή "Στα δίχτυα της Λάρισας" των Χρήστου Γκατζούλη και Θάνου Αναστασίου έκαναν ο πρόεδρος του Γ.Σ Λάρισας Κωνσταντίνος Δασταβρίδης και ο προπονητής της ομάδας Αθανάσιος Μπουλιάκης.

Να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται η ομάδα του Γυμναστικού στην Α2 ήταν η κύρια τοποθέτηση του προέδρου της ομάδας κ. Δασταβρίδης ο οποίος ανέφερε επίσης ότι το λαρισινό μπάσκετ πρέπει να ανέβει πάλι στην ελίτ και ότι η ομάδα του δεν βλέπει ανταγωνιστικά την ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Γυμναστικού:

«Η προσπάθεια ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου όταν συναντήθηκε με τον προπονητή και θέσαμε ως απαραίτητο στοιχείο για να αγωνιστούμε την ιστορία του συλλόγου, αυτό και μόνο αυτό με έκανε να συμμετάσχω ενεργά για να μιλάμε για μια ομάδα που να έχει αξιοπρεπή εμφάνιση και παρουσία.

Δεν γνωρίζαμε ότι θα είμαστε στην Α2 όταν ξεκινήσαμε και στόχος ήταν να φέρουμε το κόσμο στο μπάσκετ γιατί η ιστορία του ΓΣΛ περιέχει επιτυχίες, επαίνους, καταξιωμένους αθλητές και η Α2 χρειάζεται τέτοιους.

Εμείς ξεκινήσαμε έναν αγώνα και θέλουμε να έχουμε ομάδα που να παρέχει τα πάντα, προχωρήσαμε σε κάποιες μεταγραφές και θέλουμε η ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Πέρσι στο τέλος του πρωταθλήματος έγιναν μεγάλες προσπάθειες από γνώστες της κατάστασης που συμπαραστάθηκαν αφιλοκερδώς και διέθεσαν περισσότερο χρόνο για την ομάδα παρα για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Εμείς θα κάνουμε μια γιορτή η οποία θα περιέχει και βραβεύσεις ανθρώπων που πέρασαν από τον σύλλογο και εκεί θα παρουσιάσουμε και την ομάδα και τη Δευτέρα θα έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας και η ομάδα να είναι έτοιμη για την πρόκληση της Α2.

Να ξέρετε ότι καθημερινά 10 άτομα στο Κηποθέατρο της Λάρισας βρίσκονται εκεί για όποιον ενδιαφέρεται για να βοηθήσει είμαστε ανοιχτοί σε βοήθειες και θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει εραστές.

Το μπάσκετ έλειπε από την Λάρισα και νομίζω τώρα δεν θα έχουμε λόγο να μην είμαστε στην ελιτ εξάλλου είμαστε τέταρτη πέμπτη πόλη στην Ελλάδα και πρέπει το λαρισινό μπάσκετ να επιστρέψει στα παλιά επίπεδα. Δεν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστές της ΑΕΛ, θέλουμε το καλύτερο για όλες τις ομάδες της Λάρισας και να βγει κερδισμένο το λαρισινό μπάσκετ.

Εν κατακλείδι μέχρι την Δευτέρα ολοκληρώνουμε τις μεταγραφές μας, ενώ τα γραφεία μας στην οδό Μανωλάκη 9-11 θα διαθέτουν διαρκείας σε πολύ καλή τιμή όταν αυτά κυκλοφορήσουν».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ