Βαθμολογία

Κυνηγά το όνειρό του ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την Άλκμααρ αντιμετωπίζει στην Ολλανδία την Πέμπτη (28/7, 21.45) ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και άπαντες στις τάξεις των Ηπειρωτών είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το όνειρο της πρόκρισης, έχοντας στο μυαλό τους ότι και η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε πριν δύο χρόνια να πάρει τη νίκη στην Ολλανδία (2-0).

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο σκοπεύουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ικανοποιήσουν και τους περίπου 250 φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο πλευρό τους.

Όσον αφορά στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη για την ενδεκάδα, ο Έλληνας προπονητής θα παρατάξει τον ΠΑΣ με 3-5-2, με τον Πασχαλάκη στο τέρμα και τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο και Μπέριο στην άμυνα.

Οι Καρανίκας και Ναδάλες θα είναι στα άκρα, οι Λίλα και Κοζορώνης στον άξονα, ενώ οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Ακόστα. Οι Κούτρης και Γιάκος θα είναι στην επίθεση.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Κολιοφούκας, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Καρανίκας, Κούτρης, Σκόνδρας, Γιάκος, Τζημόπουλος, Ακόστα, Δώνης, Κοζορώνης, Κόντε, Φερφελής, Μαμπουλού.

Εκτός έμειναν ο Νικολιάς, που θα απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τον επόμενο μήνα λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, αλλά και ο Γαρουφαλιάς λόγω ίωσης.