Βαθμολογία

Ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία η ΑΕΚ

Το ευρωπαϊκό της κοστούμι βάζει και πάλι η ΑΕΚ, που επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις 4 χρόνια, 7 μήνες και 15 ημέρες μετά την τελευταία φορά, στις 14 Δεκεμβρίου του 2011 και το εκτός παιχνίδι με τη Στρουμ Γκρατς (3-1).

Η Ένωση αντιμετωπίζει την Πέμπτη (28/7, 22.00) στη Γαλλία την Σεντ Ετιέν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και παρότι γνωρίζει ότι δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση στη φάση των πλέι οφ της διοργάνωσης είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που θα της δώσει ελπίδες στον επαναληπτικό αγώνα στο ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου.

Στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια για το ματς δεν βρίσκονται οι Αλμέιδα και Ροντρίγκες, ενώ αντιθέτως στη διάθεσή του Γεωργιανού προπονητή είναι οι Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης και Mπακασέτας.

Όσον αφορά στα πλάνα των «κιτρινόμαυρων», στο τέρμα θα είναι ο Ανέστης και στη γραμμή της άμυνας οι Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος και Ντίντακ Βίλα. Οι Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι αμυντικά χαφ και οι Μπαρμπόσα και Βάργκας στα άκρα. Ρόλο οργανωτή θα έχει ο Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πέκχαρτ.