Βαθμολογία

Πρόκριση από τη Λεωφόρο θέλει ο Παναθηναϊκός

Γερές βάσεις πρόκρισης στη φάση των πλέι οφ θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο στο πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «πράσινοι», που έχουν αφήσει πίσω τους την περσινή ευρωπαϊκή αποτυχία, υποδέχονται στη Λεωφόρο την ΑΪΚ Στοκχόλμης την Πέμπτη (28/7, 21.00) και στόχος τους είναι να δώσουν χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας στον επαναληπτικό αγώνα στη Σουηδία στις 4 Αυγούστου.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αντρέα Στρματσιόνι πέρα από τον Τελάντερ, που είναι ανέτοιμος. Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Στάικος και Ευαγγέλου. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί»: Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μέστο, Χουλτ, Νάνο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο, Γουακάσο, Μπεργκ, Μπουμάλ, Ρέις, Κλωναρίδης.

Μία πιθανή ενδεκάδα του «τριφυλλιού» είναι ο Στιλ κάτω από τα δοκάρια, Μέστο και Χουλτ στα άκρα της άμυνας, οι Μολέδο και Κουτρουμπής στα στόπερ, οι Λεντέσμα και Ζέκα στα χαφ, ο Λουντ δεξί εξτρέμ και ο Γουακάσο ή ο Βιγιαφάνιες στο αριστερό, ενώ ο Ιμπάρμπο θα είναι πίσω από τον προωθημένο Μπεργκ.