Βαθμολογία

Το τελειώνει στο Φάληρο ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (27/7, 21.45) την Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και στόχος τους στο πρώτο ματς με τους Ισραηλινούς είναι να αποδείξουν ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Στην αποστολή του Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (26/7) εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πρόκριση στους ομίλους, βρίσκονται οι Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος και Ζντιέλαρ. Εκτός έμειναν οι Πουλίδο, Καμπιάσο, Κασάμι, Ελαμπντελαουί και Ρέτσος.

Όσον αφορά στα πλάνα του Ισπανού προπονητή για την ενδεκάδα, ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μποτία και Σιόβας στα στόπερ, οι Φιγκέιρας και Ντε λα Μπέγια στα άκρα της άμυνας, στα χαφ οι Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκης με τους Σεμπά και Ντουρμάζ στα πλάγια, ο Φορτούνης θα έχει ρόλο επιτελικού και ο Ιντέγε θα είναι στην κορυφή της επίθεση.