Βαθμολογία

Βασιλείου τριετίας στον Λεβαδειακό

Παίκτης του Λεβαδειακού και επίσημα είναι ο Στέλιος Βασιλείου, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε μετά από το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό.

Ο 25χρονος φορ βρίσκεται στο Καρπενήσι, έχει ενσωματωθεί με την ομάδα και οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την επιστροφή του μέσω facebook ενημερώνοντας πως υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά: «Επιστροφή στις ρίζες του όπως δήλωσε το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα αλλά παλιός γνώριμος σε όλους μας Στέλιος Βασιλείου. Τριετές συμβόλαιο και άμεση ενσωμάτωση στην ομάδα για τον Βασιλείου ο οποίος επιστρέφει γεμάτος ενέργεια και θέληση να διεκδικήσει το κάτι περισσότερο για την ομάδα μας.

Καλώς ήρθες Στέλιο στην ομάδα σου!!».

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ενημέρωσε και για τα διαρκείας της επόμενης σεζόν, εξηγώντας πως οι κάτοχοι θα έχουν και κάποια προνόμια. «Πλούσια δώρα για όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας, μεγάλες εκπτώσεις αθλητικών ειδών από τα καλύτερα καταστήματα της πόλης, εκπτώσεις για τους μαθητές μας σε σχολικά είδη και είδη ένδυσης» είναι αυτά, όπως αναφέρονται χαρακτηριστικά.

Τέλος παρατίθενται οι τιμές:

Student Card: 40 ευρώ, Θύρα 1 & 3

Green Card: 100 ευρώ, Θύρα 1 & 3

Blue VIP Card: 300 ευρώ, Θύρα VIP Booth

Gold VVIP Card: 500 ευρώ, Θύρα VVIP Booth