Βαθμολογία

Φορτσάρουν στην ΑΕΚ για στόπερ

Για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού κινούνται οι άνθρωποι της ΑΕΚ που εξετάζουν τις επιλογές τους και μάλιστα φαίνεται πως μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Οι Χισέμ Μπελκαρουί (ΦΩΤΟ) και Φιλίπ Σέντερος είναι στη λίστα τους αν και η περίπτωση του Αλγερινού φαίνεται πως είναι σε προτεραιότητα, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» προβληματίζονται για τις θέσεις ξένων που δεν θα υπάρχουν μετά στο ρόστερ μετά την απόκτησή του εφόσον προκύψει κάτι καλό τον Αύγουστο.

Η ΑΕΚ είχε και επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Κιμ Ριμπέιρο, για να μάθει για το θέμα που έχει με τη βίζα κι εκείνος από την πλευρά του μετέφερε στους ανθρώπους της Ένωσης ότι την Κυριακή (24/7) η πρεσβεία της Αλγερίας λειτουργεί κανονικά και πως το ζήτημα θα λυθεί άμεσα.

Σε περίπτωση πάντως που στραβώσει αυτή η υπόθεση υπάρχει η εναλλακτική του Φιλίπ Σέντερος. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικοινωνία και με την πλευρά του Ελβετού προκειμένου να μάθουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους, καθώς είναι ένας έμπειρος παίκτης και είναι δεδομένο ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.