Βαθμολογία

Ανδρεόπουλος διετίας στον Ηρακλή

Μία ακόμη μεταγραφή κατάφερε να ολοκληρώσει και τυπικά ο Ηρακλής πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με τον «Γηραιό» και ανακοινώθηκε την Παρασκευή (22/7). Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ τον άφησε ελεύθερο γιατί δεν τον υπολόγιζε, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν είχε παίξει στην Κέρκυρα ως δανεικός.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση (για δύο χρόνια) του ποδοσφαιριστή Κυριάκου Ανδρεόπουλου. Το νέο μέλος της οικογένειάς μας έχει γεννηθεί στις 18/1/1994, έχει ύψος 1.78, ζυγίζει 76 κιλά και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, συνέχισε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το καλοκαίρι του 2012 μετεγγράφηκε στην Καλαμάτα και από τον Ιανουάριο του 2013 στην Κέρκυρα με την οποία έπαιξε συνολικά σε 72 αγώνες (2 γκολ) σε Superleague (2012-13, 2014-15) και Football League (2013-14 και 2015-16). Τον Ιούλιο του 2015 πήγε στην ΑΕΚ, απ’ όπου (τον Ιανουάριο του 2016) δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα, ενώ το καλοκαίρι που διανύουμε ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες των Παίδων, των Νέων και των Ελπίδων».

«Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που θα αγωνιστώ στον ΗΡΑΚΛΗ. Γνωρίζω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα φέτος, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εγώ πήγα με την ΑΕΚ στην Πολωνία, μου ζητήθηκε να ανανεώσω και να πάω δανεικός στην Κέρκυρα, όμως προτίμησα να συνεχίσω στον ΗΡΑΚΛΗ», είπε στο iraklisfc.gr ο παίκτης.