Βαθμολογία

Στον Λεβαδειακό διορθώνοντας το λάθος του

Πριν από 1,5 χρόνο αποφάσισε να φύγει από τον Λεβαδειακό και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, κάτι που τελικά δεν του βγήκε, αφού στο Αγρίνιο ουδέποτε έπεισε με τις εμφανίσεις του.

Ο λόγος για τον Στέλιο Βασιλείου, ο οποίος κόπηκε από τον Γιάννη Ματζουράκη. Είχε στα χέρια του προτάσεις από την Κύπρο, αλλά ο ίδιος επέλεξε να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.

Έτσι τα βρήκε σε όλα με τους Βοιωτούς και βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι, στο οποίο πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Λεβαδειακού. Παρεμπιπτόντως, οι «πράσινοι» δίνουν την Παρασκευή (22/7) ένα ακόμη φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο.

Όσο για τον Βασιλείου, δήλωσε: «Πριν από ενάμιση χρόνο έκανα ένα λάθος και θέλω να το διορθώσω. Έχω καταλάβει απόλυτα το τι συνέβη και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου δίνει την δυνατότητα να έχω μια δεύτερη ευκαιρία και παράλληλα να αναπληρώσω τον χρόνο που έμεινα μακριά από την ομάδα γιατί για μένα ο Λεβαδειακός εξακολουθεί να είναι η οικογένεια μου, αισθάνομαι ότι γύρισα στο σπίτι μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή που με δέχτηκε στην και θέλω να υποσχεθώ σε όλους ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής βοηθώντας τον Λεβαδειακό να πετύχει τους στόχους του και να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση στο επόμενο πρωτάθλημα. Εκείνο που με ενδιαφέρει πλέον είναι να τεθώ, όσο γίνεται πιο γρήγορα στην διάθεση του κ. Ντόστανιτς».

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Γιάννης Κομπότης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στο τελευταίο αντίο της μητέρας του μέσω του λογαριασμού που διατηρεί η ΠΑΕ στο facebook: «'Ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν με την παρουσία τους στον αποχαιρετισμό του πιο σημαντικού ανθρώπου της ζωής μου,την μητέρα μου,τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό team που διέκοψαν τον προγραμματισμό τους για να είναι δίπλα μου,τους νεαρούς μας αθλητές των τμημάτων υποδομής,τους φίλους,τους απλούς γνωστούς,τους φίλους-οπαδούς της ομάδας μας,τους εκπροσώπους των Π.Α.Ε μα και όλους τους συνεργάτες μου.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς'

Γιάννης Κομπότης».