Βαθμολογία

Τα βρήκε με Άρτσε η Βέροια

Έναν μέσο για να συμπληρωθεί το παζλ σε αυτή τη γραμμή έψαχνε η Βέροια και τελικά φαίνεται πως αυτό το κενό θα κλείσει με την επιστροφή ενός αρκετά γνώριμου στους Ημαθιώτες παίκτη.

Ο λόγος για τον Πέδρο Άρτσε, τον οποίο είχαν προσπαθήσει να κρατήσουν και στο φινάλε της σεζόν με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει αρκετά καλή άποψη για εκείνον.

Ο Μεξικανός τότε ήθελε να αλλάξει παραστάσεις, θεωρούσε ότι θα μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο και ψάχτηκε κυρίως στην Ισπανία, όπου ήθελε η σύντροφός του να πάνε (σ.σ. είναι από εκεί).

Αυτό που ήθελε δεν βρέθηκε, η Βέροια του χτύπησε ξανά την πόρτα και προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές τον έκανε να πει «ναι». Απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο 24χρονος θα βρεθεί στην Ημαθία τις επόμενες μέρες για να υπογράψει και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Μάικλ Ουτσέμπο παραμένει ο πρώτος στόχος για την κορυφή της επίθεσης, αλλά η υπόθεσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες με αποτέλεσμα να κοιτούν και εναλλακτικές στη «Βασίλισσα του Βορρά». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μία εξ αυτών που βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα είναι Αργεντινός χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.

a-sports.gr