Βαθμολογία

Δάρρας: «Να ανέβουν οι μικρομεσαίοι, να γίνει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό  Arena fm της Θεσσαλονίκης, παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της Super League Χρήστος Δάρρας, όπου και αναφέρθηκε στις μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει οι μικρομεσαίοι να ανέβουν προς τα πάνω, προκειμένου να μην διευρυνθεί το χάσμα με τους μεγάλους, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου η διατησία να γίνει ανεξάρτητη και επαγγελματική, ακολουθώντας το μοντέλο της Ισπανίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Σούπερ Λιγκ προέρχονται από τις μικρομεσαίες ομάδες. Για να γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα, πρέπει οι μικρομεσαίοι να ανέβουν προς τα πάνω, να μη διευρύνεται το χάσμα με τους μεγάλους. Πρέπει όλοι να γίνουν μεσαίοι.

Αν δεν υπήρχαν οι μικροί πως θα υπήρχαν οι μεγάλοι; Όταν όμως φτάνουμε σε ένα σημείο τα παιχνίδια με τους μικρούς να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα χάνει το ενδιαφέρον του το πρωτάθλημα.

Ότι αλλαγές θα γίνουν , αποκλείεται να γίνουν από το τωρινό πρωτάθλημα. Αν μια ομάδα ήξερε ότι θα πέσουν 4 ή ότι έχει πλέι οφ θα έκανε άλλο προγραμματισμό. Όποιες αλλαγές θα γίνουν κατόπιν μελέτης και θα αποφασίσουμε ομόφωνα γι’ αυτές. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι ίδια με φέτος.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει επικοινωνία με την ΟΥΕΦΑ ότι θα προσπαθήσουμε να γίνει το μοντέλο της Ισπανίας να είναι ανεξάρτητη και επαγγελματική η διαιτησία.

Πρώτος στόχος, το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Φτιάχνοντας τη διαιτησία και μεγαλώνοντας την επιχορήγηση.

Εγώ δε θα έκανα κόντρα σε μια ομάδα του συνεταιρισμού. Σαν Πανιώνιος δε θα έκανα προσφυγή εις βάρος μιας ομάδας για κάτι που έχει κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.»