Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Μου αρέσει που ξεκινάμε εντός»

Την τοποθέτησή του για την κλήρωση της Σούπερ Λίγκας, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/7) έκανε ο Μιχάλης Γρηγορίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Αναλυτικά όσα είπε: «Μας αρέσει που ξεκινάμε εντός έδρας. Έχουμε καλή παράδοση τις προηγούμενες φορές που αγωνιστήκαμε στο ξεκίνημα μιας σεζόν ως γηπεδούχοι κι ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και φέτος.

Οι τελευταίες αγωνιστικές, είναι αλήθεια ότι κρύβουν δυσκολίες, εμείς ωστόσο, θα προσπαθήσουμε μέχρι τότε να έχουμε κάνει ό,τι πρέπει, ώστε να μην κρίνονται τα πάντα για μας την τελευταία στιγμή. Θεωρώ ότι θα έχουμε κάνει την προσπάθειά μας και θα τα έχουμε πάει καλά μέχρι τότε».

Ακόμη προσέθεσε: «Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι τι θα γίνει στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό μετράει περισσότερο από την οποιαδήποτε κλήρωση. Να γίνουν πρώτα τα παιχνίδια και μετά θα μπορούμε να κρίνουμε και την κλήρωση».

Όσον αφορά, τέλος, στο... αντάμωμά του, τόσο πρώιμα, με την πρώην ομάδα του, υποστήριξε: «Χαίρομαι που θα δω τόσο νωρίς ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκα πολύ καλά. Κάποτε θα παίζαμε αντίπαλοι, έτσι είναι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, χαίρομαι που θα τους ξανασυναντήσω...».