Βαθμολογία

Ριζικό λίφτινγκ στη Νέα Σμύρνη

Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης σιγά σιγά αλλάζει εικόνα με τις βελτιωτικές κινήσεις που έχουν γίνει να είναι ήδη αρκετές. Ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» δεν σταματούν εκεί και συνεχίζουν να κάνουν διάφορες εργασίες προκειμένου να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες για όλους. Από τους φιλάθλους και τις αντίπαλες ομάδες, έως τους δημοσιογράφους και όσους ασχολούνται με την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Δεν είναι κρυφό πως το συγκεκριμένο γήπεδο είναι αρκετά παλιό και με ελάχιστες παροχές και αυτό το γνώριζαν στον Πανιώνιο εδώ και χρόνια. Η νυν διοίκηση αποφάσισε να βάλει το χέρι στην τσέπη και όπως έλεγαν οι άνθρωποί της στην πρώτη «ο στόχος είναι να το συμμορφώσουμε, να έχει επιτέλους το γήπεδο ωραία εικόνα, να χαίρεσαι που έρχεσαι. Θα γίνουν κι άλλες εργασίες».

Οι αλλαγές θα είναι αισθητές για όλους... Από τα καθίσματα έως και τη μεταφορά της αίθουσας Τύπου σε διαφορετικό χώρο προκειμένου ο συγκεκριμένος να γίνει το ιατρείο της ομάδας και να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση.

Αναλυτικά το ενημερωτικό της ΠΑΕ: «Σε εργοτάξιο έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα το γήπεδο του Πανιωνίου. Πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι να παρουσιάσουν με την έναρξη της νέας περιόδου, ένα εντελώς ανανεωμένο και σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες, στάδιο.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αλλαγές που γίνονται είναι εντυπωσιακές. Ήδη τα αποδυτήρια έχουν αλλάξει ριζικά μορφή. Αυτά των γηπεδούχων έχουν μεγαλώσει προκειμένου να εξυπηρετούν την ομάδα στην καθημερινότητά τους, ενώ και οι φιλοξενούμενοι από φέτος στην Νέα Σμύρνη θα απολαμβάνουν περισσότερες παροχές.

Ο εκάστοτε φιλοξενούμενος προπονητής θα έχει το δικό του γραφείο, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους παρατηρητές των αγώνων. Ανακαίνιση έγινε και στα αποδυτήρια των διαιτητών, ενώ εντυπωσιακή είναι και η νέα αίθουσα ελέγχου ντόπινγκ.

Για να δημιουργηθεί ο χώρος για όλα αυτά, μεταφέρθηκε η αίθουσα Τύπου στο χώρο όπου βρίσκονταν τα γραφεία της ΠΑΕ πριν μεταφερθούν σε υπερσύγχρονο κτήριο της Νέας Σμύρνης.

Η νέα υπερσύγχρονη αίθουσα Τύπου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μέχρι και 40 δημοσιογράφων, ενώ φυσικά ανάλογες είναι και οι παροχές που θα έχουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη και η ριζική ανακαίνιση των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Στους χώρους τώρα που απευθύνονται στους οπαδούς της ομάδας, σε όλες τις θύρες έχει γίνει ριζική ανακατασκευή στις τουαλέτες κάθε θύρας. Παράλληλα εκεί όπου δεν υπήρχαν, δημιουργούνται και γυναικείες τουαλέτες.

Σε κάθε θύρα γίνεται συντήρηση του φωτισμού για την ασφάλεια των θεατών. Μεταξύ των άλλων ενεργειών των ανθρώπων της ομάδας είναι και η αλλαγή (όπου χρειάζονταν) και η συντήρηση στα καθίσματα τόσο της θύρας των επισήμων, όσο και στις υπόλοιπες. Εικόνα θα αλλάξει και η αίθουσα VIP «Ν. Πετζαρόπουλος» όπου και εκεί γίνεται η απαραίτητη ανακαίνιση.

Τέλος, γίνονται ενέργειες και για την καλύτερη απόδοση του φωτισμού του σταδίου, σύμφωνα και με τις ανάγκες για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Οι άνθρωποι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ εκφράζουν την σιγουριά τους ότι μέχρι το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος θα είναι τα πάντα έτοιμα και το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος πλέον θα μπορεί να απολαμβάνει τα παιχνίδια».

a-sports.gr