Βαθμολογία

Ο χαρτοπόλεμος στην Κέρκυρα συνεχίζεται

Στα μαχαίρια είναι τις τελευταίες μέρες η Κέρκυρα με τη διοίκηση του ΕΑΚΚ εκδίδοντας, μάλιστα, την Πέμπτη (7/7) και ανακοίνωση με την οποία τόνιζαν ότι η διοίκηση του σταδίου εξωθεί τους Φαίακες να παίξουν στο Παμπελοποννησιακό.

Στη συνέχεια ακολούθησε η απάντηση της Δ.Ε. του ΕΑΚΚ, αλλά το θέμα δεν έμεινε εκεί, αφού το βράδυ της Δευτέρας (11/7) η ομάδα με νέα επίσημη τοποθέτησή της ξεκαθαρίζει πως θα συνεχίζει να αγωνίζεται στο γήπεδο του νησιού, μόνο αν υπογραφεί σύμβαση με ίδιους οικονομικούς όρους και αντίστοιχες παροχές με του Παμπελοποννησιακού.

Αναλυτικά: «"Έλπιζαν να δημιουργήσουν τελικά μια ομιλία που θα έβγαινε κατευθείαν από το λαρύγγι, χωρίς καμιά συμμετοχή του εγκεφάλου [ …;]"

Τζωρτζ Όργουελ ‘’1984’’

Αφήνοντας προς το παρόν στην άκρη τις αντεγκλήσεις και μη απαντώντας στην -εμπνευσμένη από το δυστοπικό μυθιστόρημα φαντασίας του Τζορτζ Όργουελ ‘’1984’’- ανακοίνωση της Δ.Ε. του ΕΑΚΚ, η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει ότι:

Σεβόμενη την έκκληση των απλών Κερκυραίων φιλάθλων και ανταποκρινόμενη στην έκκληση της Δ.Ε. του ΕΑΚΚ , η οποία ελπίζουμε να είναι ειλικρινής,

ΔΗΛΩΝΕΙ ότι:

Η ομάδα θα χρησιμοποιήσει ως έδρα της το ΕΑΚΚ, εφόσον η σύμβαση που θα υπογραφεί, θα έχει τους ίδιους οικονομικούς όρους και τις αντίστοιχες παροχές με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο (πλην βεβαίως της χωρητικότητας) ή σε κάθε περίπτωση τους ίδιους οικονομικούς όρους και τις αντίστοιχες παροχές με οποιοδήποτε άλλο γήπεδο -δημοτικό ή Εθνικό στην Ελλάδα- επαρχιακής πόλης με πληθυσμό ανάλογο με αυτόν της Κέρκυρας και ομάδα αγωνιζόμενη στην Superleague.

Ας επιλέξει, λοιπόν, η Δ.Ε. του ΕΑΚΚ όποιο -Δημοτικό ή Εθνικό- γήπεδο προτιμάει από πόλεις αντίστοιχου πληθυσμού μ’ αυτόν του νησιού της Κέρκυρας, οι οποίες να έχουν ομάδα αγωνιζόμενη στην πρώτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε πανέτοιμοι να υπογράψουμε ακριβώς την ίδια σύμβαση!

Αυτά προς το παρόν… Αναμένουμε…

Εκ Του Δ.Σ.».