Βαθμολογία

Σε αναζήτηση βασικών ο Ίβιτς

Χρόνο σε όλους τους παίκτες του προτίθεται να δώσει ο Βλάνταν Ίβιτς, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του στη NOVA μετά το σαββατιάτικο (9/7) φιλικό ματς με την Κλαμπ Μπριζ, στάθηκε στην οργάνωση, έκανε λόγο για περιθώριο βελτίωσης και χαρακτήρισε τη νίκη καλή για τον τομέα της ψυχολογίας.

 «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για αυτό το χρονικό διάστημα κόντρα σε μια τόσο δυνατή ομάδα που έχει πάρει και το πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Μιλάμε για μια ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι μπροστά από εμάς στην προετοιμασία και ένα βήμα πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Έγινε ένα καλό ματς και από τις δύο πλευρές, υπήρχαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και είναι θετικό για εμάς που νικήσαμε.

Όταν συνεχίζεις να νικάς είναι κάτι καλό για την ψυχολογία της ομάδας και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Κρατάω την οργάνωση, αλλά σίγουρα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και σε αυτό το κομμάτι. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και όσο προχωράμε μέρα παρά μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος μας», ήταν τα λόγια του Ίβιτς.

Σχετικά με την πορεία της προετοιμασίας τόνισε: «Είχαμε ένα εύκολο πρώτο παιχνίδι, ένα δύσκολο δεύτερο παιχνίδι και έχουμε άλλα δύο στις επόμενες μέρες. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, προχωράμε βήμα βήμα, ξέρουμε τι θέλουμε και τα παιδιά προετοιμάζονται σωστά, είναι επαγγελματίες».

Ερωτηθείς αν αυτοί που έπαιξαν κόντρα στη Μπριζ θα είναι οι βασικοί, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ήταν κατηγορηματικός: «Ακόμη είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για βασική ενδεκάδα, πρέπει να δώσουμε χρόνο σε όλους».