Βαθμολογία

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Κετσπάγια

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στη σαββατιάτικη (9/7) φιλική αναμέτρηση με την Κορόνα Κιέλτσε έμεινε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο τεχνικός της ΑΕΚ επεσήμανε ότι προσπαθεί να δει παίκτες σε όλες τις θέσεις, ενώ απέφυγε να σχολιάσει αν η απόκτηση επιθετικού είναι η πιο σημαντική κίνηση.

«Πράγματι παίξαμε πολύ καλά, ελέγχαμε το παιχνίδι, είδα αυτά που θέλω να βλέπω. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε τα γκολ που μπορούσαμε. Είχαμε 4-5 ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ, έπαιξαν όλοι πολύ καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Σίγουρα στα επίσημα οι ομάδες θα είναι καλύτερες, αλλά βλέπουμε μέσα από τη δουλειά μας πως υπάρχει βελτίωση, έχουμε οργάνωση κι αυτό μετράει», ανέφερε αρχικά ο Κετσπάγια στην κάμερα της NOVA.

Αναφορικά με τις πολλές αλλαγές στα πρόσωπα, αλλά και τις θέσεις των παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα σχολίασε: «Προσπαθούμε να δούμε παίκτες σε όλες τις θέσεις κι είναι καλό που έχουμε παίκτες για όλες τις θέσεις. Βλέπουμε το επόμενο ματς και συνεχίζουμε τη δουλειά».

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ακόμα πως η απόκτηση ενός επιθετικού είναι η πιο σημαντική, ο τεχνικός της ΑΕΚ απάντησε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Τα είπαμε μία φορά και δεν θέλω να γίνω σχολαστικός. Είπαμε ότι εάν γίνει ενίσχυση, που πιστεύω ότι θα γίνει, θα είναι κάτι πολύ καλό για την ομάδα».