Βαθμολογία

Παπαδόπουλος τριετίας στον Ατρόμητο

Καλύφθηκε το «κενό» που ήδη δημιουργηθεί στη θέση του τερματοφύλακα από την αποχώρηση του Βασίλη Μπάρκα. Μετά και την επισημοποίηση της παραμονής του Αντρέι Γκορμπούνοφ, ο Ατρόμητος προχώρησε στην απόκτηση ενός ταλαντούχου πορτιέρο, ο οποίος θα αποτελέσει μαζί με τον Λευκορώσο το φετινό δίδυμο κάτω από τα δοκάρια. Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδόπουλο, που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Ο 26χρονος άσος βρέθηκε την Παρασκευή (8/7) στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου, το οποίο και έχει διάρκεια μέχρι το 2019. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων»:

«Το αστέρι μας φωτίζεται ακόμη περισσότερο! Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο 26χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε τα εξής στο atromitosfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Ο Ατρόμητος ξεχωρίζει για την οργάνωσή του και τις συνθήκες που προσφέρει στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Έχει ένα προπονητή που τον σέβεται όλη η Ελλάδα για όσα έχει πετύχει ως ποδοσφαιριστής, αλλά στο μικρό διάστημα ως προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο, που έδειξε πόσο με θέλει από την πρώτη στιγμή και τον προπονητή κ. ΤραΪανό Δέλλα για την εμπιστοσύνη του.

Στόχος μου είναι ένας: να καθιερωθώ και να παίξω στον Ατρόμητο. Στόχοι μας είναι η πεντάδα και η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Ατρόμητο που με αντιπροσωπεύει και ιδεολογικά.».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος (γεννήθηκε στις 11/04/90) φόρεσε πρώτη φορά γάντια στον Παμπατραϊκό και σε ηλικία 15 ετών πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Δύο χρόνια αργότερα δόθηκε δανεικός στη Μαρκό, επέστρεψε στην Κ20 του Ολυμπιακού και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τη σεζόν 2010-11. Την περίοδο 2012-13 αποκτήθηκε από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στον Πανιώνιο. Θα φορέσει το νούμερο 1 στη φανέλα του και αύριο θα κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας».