Βαθμολογία

Στραματσόνι: «Υπάρχει βελτίωση»

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο φιλικό της Πέμπτης (7/7) με την Οσμανλισπόρ (1-1), έμεινε ο Αντρέα Στραματσόνι μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην Ολλανδία για την προετοιμασία των «πράσινων».  Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε και για το ντεμπούτο του Λεντέσμα, αλλά και τις αλλαγές που είδε στην ομάδα του.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε τα εξής:  «Ήταν ένα δυνατό τεστ, γιατί παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που θα παίξει, όπως και εμείς, στο Europa League. Η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά. Δοκιμάσαμε κάποιους παίκτες, οι οποίοι, φυσικά, πρέπει να βρεθούν στην σωστή κατάσταση. Ήταν μια θετική εμφάνιση.

Είναι θέμα δουλειάς. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες δείχνουν να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν εμπιστοσύνη σ’ αυτό που κάνουν. Σ’ αυτό που κάνουμε κάθε μέρα. Είναι, όμως, σημαντικό να αρχίζουν να παίζουν την μπάλα που πρέπει. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι για το Europa League και σήμερα είδαμε το πρώτο από τα τρία φιλικά αντίστοιχου επιπέδου. Ο Λεντέσμα είναι ένα είδους παίκτης που δεν έχουμε. Είναι πλέι μέικερ. Ελπίζω ότι μπορούμε να βρούμε μια καλή λύση με την ομάδα.

Θέλω να μάθει η ομάδα να παίζει όπως το πρώτο ημίχρονο, αλλά και να παίζει με δύο επιθετικούς. Σίγουρα, ήμασταν πιο επιθετικοί, αλλά πρέπει να υπάρχει ισορροπία, γιατί κάποιες φορές οι παίκτες είχαν μεγάλες αποστάσεις. Στο τέλος έγιναν πολλές αλλαγές, οπότε ήταν φυσιολογικό κάτι τέτοιο. Είναι σημαντικό να υπάρχει βελτίωση».